Во непосредна близина на градот, а сепак притаен меѓу Галичица и Охридското езеро, како да ги спојува планината и крајбрежјето, опкружен со сопствен парк од прекрасно зеленило и дрвја, чии сенки нудат мир и спокојство, хотелот „Аура“ го нуди едно од најнезаборавните опуштања со утринско кафе или со романтична вечера, а доживувањата остануваат врежани таму каде се чуваат само најубавите моменти кои се прераскажуваат  како дел од животните приказни.

Со своите 74 високо-модерно опремени соби и апартмани, со врвната услуга и специјалитети, со сопствената плажа со бар, летна тераса со магичен поглед , „Аура“ не остава ниеден гостин да си замине рамнодушен, крунисувајќи ја целата приказна со прекрасни сеќавања кои будат постојана желба за уште едно несекојдневно искуство покрај Охридското Езеро.

ЦЕНОВНИК ЗА ЕДНО ЛИЦЕ ПО ДЕН

Период (01.07.2021 – 15.09.2021)

Двокреветна соба со поглед на езеро

 • Ноќевање со доручек – 1 430 ден. / 23.5 Eur.
 • Полу пансион – 1 920 ден. / 31.5 Eur.
 • Полн пансион – 2 410 ден. / 39.5 Eur.

Двокреветна соба со поглед на планина

 • Ноќевање со доручек 1 310 ден. / 21.5 Eur.
 • Полу пансион – 1 800 ден. / 29.5 Eur.
 • Полн пансион – 2 290 ден. / 37.5 Eur.

Цените се однесуваат по ЛИЦЕ

ЦЕНОВНИК ЗА ЕДНО ЛИЦЕ ПО ДЕН

Период (15.09.2021-31.12.2021)

Двокреветна соба со поглед на езеро

 • Ноќевање со доручек – 1 200 ден. / 20 Eur.
 • Полу пансион – 1 500 ден. / 25 Eur.
 • Полн пансион – 1 800 ден. / 30 Eur.

Двокреветна соба со поглед на планина

 • Ноќевање со доручек – 1 100 ден. / 18 Eur.
 • Полу пансион – 1 400 ден. / 23 Eur.
 • Полн пансион – 1 700 ден. / 28 Eur.

Цените се однесуваат по ЛИЦЕ по ден

 • За деца до 7 години e бесплатно ; за деца од 7 до 12 години се наплаќа 50 %
 • Трето возрасно лице во соба ( дополнителен лежај) -30% попуст од цената за нокевање со појадок
 • Еднокреветна Соба + 50%
 • Резервацијата е потврдена со уплата на минимум 30 % од целиот износ
 • За откажување на резервација во период до 15 дена пред доаѓање – Авансната Уплата се враќа во целост
 • За откажување на резервација во период од 15 до 7 дена пред доаѓање – Од Авансната Уплата се враќа 50 %
 • За откажување на резервација во период пократок од 7 дена пред доаѓање – Авансната уплата се задржува во целост.
[contact-form-7 id="1325" title="Contact Form"]