ЦЕНИ НА БАРАЊЕ

Плажа 

Песочната плажа се наоѓа на 300м од хотелот. Чадори, лежалки – бесплатно, пешкирите се обезбедени на депозит.

Карактеристики за хотелот 

  • главен ресторан
  • базени (внатрешен базен 15.11-31.03)
  • барови
  • мини аквапарк (3 тобогани за возрасни + 3 за деца)
  • тераса за сончеви бањи

Дополнителни информации

Забелешка: Администрацијата на хотелот го задржува правото да направи промени во концептот на хотелот без претходно предупредување.

За хотелот: 

Зградата е изградена во 1993 година, хотелот последен пат е реновиран во 2015 година. Вкупната површина на хотелот е 2,8 хектари.

Error: Contact form not found.