1-ВИ МАЈ ВО ПАРАЛИЈА СО ПОСЕТА НА МEТЕОРИ

ден 30.04.22: ВЕЛЕС-ПАРАЛИЈА

– Поаѓање рано наутро.Се патува за Паралија и сместување во хотел Aktion 3* кој се наоѓа на сама плажа.Ноќевање

2ден. 01.05.22: ПАРАЛИЈА

– Појадок.Слободен ден за индивидуални прошетки.Или факултативно посета на Метеори. Ноќевање.

3 ден. 02.05.22: ПАРАЛИЈА – ВЕЛЕС

– Појадок. И заминување за Македонија во 14 часот.Пристигнување во вечерните часеви

 Промо Цена 79 еур /4.030 мкд со уплата до 20.04.2022,после цената е 89 еур

 Промо Цена За поглед на море 89 еур/5.520 мкд со уплата до 20.04.2022,после цената е 99еур

Дете 0-5,99 години 35 евра/1.860 мкд

3 лице возрасно 79 еур/4.030 мкд

Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз со високотуристички автобус од Скопје,Куманово,Штип,Кочани,Кавадарци,Неготино,Прилеп,Велес
  • Сместување во хотел Актеон 3* на сама плажа https://www.akteon.net/index.php/en/
  • 2 ноќевања со појадок во Паралија
  • Придружник за време на патувањето

Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • Патничко осигурување
  • Посета на Метеори 15 евра-ФАКУЛТАТИВНО
  • Влез во метеори 3 евра се плака на лице место
  • За сопствен превоз-15 евра
[contact-form-7 404 "Not Found"]