Дочекајте ја Новата 2022 година во топол и пријатен амбиент во Апарт Хотел КОПАОНИК БРЗЕЧЕ,  со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК…    

Термин: 30.12.2021- 02.01.2022 

    Цена по лице 180€

ПРОМОТИВНА цена за уплата до 20.11 – 160€

Цената вклучува:

 • Oрганизација и водство на патувањето
 • Сместување во www.kopapartmani.co.rs
 • 2 полни пансиони и 1 полупансион
 • Превоз со високотуристички автобуси
 • Свечена гала вечер според протоколите

Цената не вклучува

 • Индивидуални екскурзии и дополнителни индивидуални барања и трошоци
 • Трансфер со шател бус до скијачките центри на Копаоник на 02.01.2022 – 5€ – Гондола Бела река до Мали Караман 8€
 • Патничко осигурување
 • Туристичка такса се плаќа на рецепција 1€ од ден по лице
 • ·Доколку користите + ден се доплаќа 32€ / за деца е 26€ (услуга полупансион)
 • ·Доколку користите + ден се доплаќа 38€ / за деца е 32€ (услуга полн пансион)

 Деца од 5 до 9 години плаќаат 120€ ги користат сите услуги

 Доплати за услуги:

 • ·Доколку користите + ден се доплаќа 32€ / за деца е 26€ (услуга полупансион)
 • ·Доколку користите + ден се доплаќа 38€ / за деца е 32€ (услуга полн пансион)

Напомена:

 • Се патува со лична карта или пасош и пцр / антиген тест за излез и влез во државата
 • Флекси букинг – Доколку странките го откажат патувањето 14 дена пред закажаниот термин имаат можност да одберат друг термин во www.kopapartmani.co.rs  (може да се искористи исклучиво во зимска сезона 2022). 
 • За сопствен превоз се одбива  10 € 
 • Задолжително носење на маски во автобус
 • Задолжително патничко осигурување

В А Ж Н И   И Н Ф О Р М А Ц И И

 • *Секој програм е креиран со посебни услови. Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата.
 • *Цената на аранжманот е пресметана на минимум 40 лица
 • *Доколку не се оствари минималниот број на патници, организаторот го задржува правото да го откаже аранжманот 7 дена пред терминот за патување. Или доколку се согласи групата се зголемува цената во зависност на број на патници колку се пријавени.
 • *2 дена пред започнување на аранжманот агенцијата ќе ги потврди информациите за време и место на тргнување или патниците да се обратат во Агенција за време и место на поаѓање
 • *Резервација на аранжманот се прави со валидна патна исправа (пасош не постар од 3 месеци по враќање од патувањето или со лична карта)  уплата на аконтација која е неповратна во случај на отказ од страна на патникот.
 • *Аконтацијата се уплака: 30% автобуски програм доколку не е поинаку назначено.
 • *Цената е загарантирана само за целосна уплата. Во спротивно, загарантиран е  износот на аконтација, а остатокот е подлежен на промени.
 • *Патникот го потпишува Договорот за патување штом го прочитал Аранжманот и е согласен со истиот.
 • *Доколку патникот е незадоволен има право да се обрати на претставникот на агенцијата и на лице место да пополни Записник; или може во рок од 5 работни дена по завршување на аранжманот да поднесе приговор
 • *Доплата за одбирање на ред на седење во автобус +10 €, а дополнително седиште во автобус 25€ ова важи само кога е организирана група со автобус.
 • *Организаторот го задржува правото да ја намали или зголеми цената во случај на промена такса, копнен сообраќај, додатен багаж).Организаторот го задржува правото за промена на цените на факултативните излети, во случај на промена на цената на влезниците на локалитетите и музеите по политиката на локалната агенција. Факултативите задолжително се резервираaт во агенцијата при самата уплата по избор.
 • *Се замолуваат патниците да бидат на местата за поаѓање 15 минути пред поаѓањето.*Се информираат патниците дека со себе можат да носат 1 патна торба како и личен багаж, во спротивно возачот на превозното средство има право да го острани или да го наплати дополнително.Се информираат патниците доколку носат ски опрема да пријават во агенција поради типт на автобусот кои ке ги вози.
 • *Поради густиот сообраќај или зимската сезона можни се определени доцнења за кои однапред се извинуваме.
 • *Патниците се симнуваат до најблиската локација до сместувањето каде може да се паркира возилото.
 • *Во студио, апартман, хотел е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет. *Сместување на патниците е според правилата и политиката на објектите  превозното срество со протоколи.
 • *Локалниот водич или пратителот на патувањето има право да го отстрани патникот или да направи промена во редослед поради (непотчитување на правилата на агенцијата, за предупредување, непочитување на саатнините закажана однапред од страна на агенцијата и локалниот водич.
 • *Агенцијата задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата застој во сообраќај, локални штрајкови, снег на пат, локали предупредувања, каснење на патници, непочитување на саатнина закажана однапред од страна на агенцијата.
 • *Во случај на промена на монетарниот пазар организаторот го задржува правото на промена на цените да ги зголеми и намали цените,Плаќањето е во денарска противвредност по курс 62 денари.
 • . Во готово-авансно плакање од вкупната цена,а остатокот најдоцна 10 дена пред поагање.Доколку не е договорено поинаку со анекс договор
 •  *Важат Општите услови
[contact-form-7 id="1325" title="Contact Form"]