ТЕРМИННАЕМ НА АПАРТМАН ЗА 7 НОЌЕВАЊА
3 – 10 јуни25.270 денари (569€)
10 – 17 јуни37.130 денари (599€)
17 – 23 јуни39.000 денари (629€)
23 – 30 јуни40.850 денари (659€)

Напомени:

  • Цените во табелите се дадени за наем на апартман за 7 ноќевања, изразени во денари и во евра
  • Плаќањето е исклучиво во денарска противвредност
  • За резервација е потребна уплата во висина од 50% од сумата, а доплата на аранжманот најдоцна 10 дена пред терминот на започнување
  • Во апартманите може да се сместат најмногу четири возрасни лица и две деца до 11,99 години (спијат на дополнителен, софа – кревет)
  • Превземањето на собите е во 15 часот, а нашуштањето во 10 часот по локално време
  • Паркинг, клима, интернет вклучени во цената
  • Доплата на туристичка такса, 1.5 евра на ден на лице место
  • За овој аранжман нема организиран автобуски превоз

Error: Contact form not found.