Зима Пампорово

  1. Home
  2. Зима Пампорово
Filter
Filter × Close

Hotel Finlandia 3* - Пампорово

0.0

ЦЕНИ НА БАРАЊЕ ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

превоз до

Location: Hotel Finlandia, Pamporovo, Bulgaria

Hotel Stenata 3* - Пампорово

0.0

ЦЕНИ НА БАРАЊЕ Во цената е вклучено ноќевање, појадок, остава за сопствена ски опрема,wi-fi.

Location: Apart Hotel Stenata, Pamporovo, Bulgaria

Hotel Stream Resort 3* - Пампорово

0.0

Stream Resort

е сместен во сликовитата борова шума во Пампорово. Нуди спој на

Location: Stream Resort, Pamporovo, Bulgaria

Hotel Dafovska 3* - Пампорово

0.0

ЦЕНИ НА БАРАЊЕ ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

превоз до гондолата.

ЦЕНИ

Hotel Mountain Lodge 3* - Пампорово

0.0

ЦЕНИ НА БАРАЊЕ ЦЕНИ :Цените се дадени најпрво по лице на ноќ, подоцна по структура на ноќ,

Location: Mountain Lodge Winter Half-Board, Pamporovo, Bulgaria

Villas Malina 3* - Пампорово

0.0

Вилите Малина

се наоѓаат

во близина на ски патеките на Пампорово,
<br

Location: Malina Villas, Pamporovo, Bulgaria

Hotel Elina 3* - Пампорово

0.0

ЦЕНИ НА БАРАЊЕ ЦЕНИ :Цените се дадени најпрво по лице на ноќ, подоцна по структура на ноќ,

Hotel Prespa 3* - Пампорово

0.0

ЦЕНИ НА БАРАЊЕ ЦЕНИ :Цените се дадени најпрво по лице на ноќ, подоцна по структура на ноќ,

Location: Hotel "Prespa", Pamporovo, Bulgaria

Hotel Malina Residence 3* - Пампорово

0.0Хотелот Малина се наоѓа во близина

на вилите Малина и ски-лифтовите <br

Location: Bulgaria, Pamporovo, Malina Residence