Издвојуваме!

Ова се нашите актуелни понуди, проверете!

Локација

: 50 м од ски лифт Стилски хотел кој се наоѓа помеѓу двете детски писти и

Location: Hotel Breza, Borovets, Bulgaria

Хотелот се наоѓа веднаш до Ски теренот во Банско, неговата позиција е погодна за влез и излез на

Location: MPM Hotel Sport, "Pirin" Str., Bansko, Bulgaria

ЦЕНИ НА БАРАЊЕ Цените се во евра по соба

за ноќевање и вклучуваат : Ноќевање

Location: hotel Delta, Ognyanovo, Marchevo, Bulgaria

Датуми за тргнување: 21.10.202111.11.202125.11.2021 ПРОМО ЦЕНА - 89 еур РЕДОВНА ЦЕНА - 99

Location: Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

КОПАОНИК

е најголем планински масив и Национален парк во Србија, најпознат туристички

Location: Villa Ivanović B&B, Kopaonik, Serbia

Доколу ви е потребна пауза од стресот во секојдневниот живот, мир и тишина ,релаксација во минерални

Location: Hotel IZVOR d.o.o., Aranđelovac, Serbia

Хотел Ела,

кој се наоѓа во живописниот град

Боровец,

е на 50 метри

Location: ELA Hotel, Borovets, Bulgaria

Новини

Номад Пишуванки