Издвојуваме!

Ова се нашите актуелни понуди, проверете!

За првпат во нашата понуда, скијање во Турција. На само 36км јужно од Бурса се наоѓа еден од

ВИЛА ПАНАЈОТА - САРТИ Вила Панајота се наоѓа во новиот дел на Сарти, каде водата е најплитка и е

Location: Villa Panagiota, Sarti, Greece

За првпат во нашата понуда, скијање во Турција. На само 36км јужно од Бурса се наоѓа еден од

Хотел Десарет се наоѓа на 12км од Охрид, во туристичката област Пештани. Хотелското сместување е

Location: Desaret, Hotel Desaret, Peshtani, North Macedonia

НИКИТИ

туристичкото место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија.

Location: Dimitra Apartments, Nikiti, Greece

На само 250 метри од плажата се наоѓа Хотел Бабовиќ кој располага со модерно опремени трокреветни

Location: Hotel Vila Babović, Čanj, Montenegro

Вилата АТЛАНТИК се наоѓа во строгиот центар на шеталиштето.Вилата АТЛАНТИК е комплетно реновирана за

Location: Cannot determine address at this location.

Новини

Номад Пишуванки